Doula Lotte

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in zwangerschap en geboorte. Rond mijn 10e jaar werden een aantal neefjes en nichtjes geboren. Elke keer kwam ik logeren bij de betreffende oom en tante om te helpen met de verzorging van de baby. In mijn tienerjaren had ik een aantal vaste oppasgezinnen en daarnaast verschillende baantjes: van supermarkt- tot bankmedewerker, van horeca bediening tot huiswerkbegeleiding. Ik houd van aanpakken.

Van onderwijs naar geboortezorg

Ruim 14 jaar heb ik in het HBO gewerkt als onderwijskundige, analist en projectleider. De geboorte van mijn eigen vier zoons (tussen 2009 en 2019) vond ik heel mooi en bijzonder en tegelijk loodzwaar. Steeds dieper ontstond het gevoel: wat zou ik graag iets doen in de geboortezorg! En dan niet de medische kant, maar de emotionele en praktische ondersteuning. Ik mag graag luisteren, deel graag mijn kennis en vind het heel ontspannend om te masseren. En dat is wat ik nu bied: Doula Lotte staat je bij in zwangerschap en geboorte.

Contact

E info@doulalotte.nl
KVK 72927186
Werkgebied: Leeuwarden en < 50km van Leeuwarden
Doula Lotte Friestalig en Engelstalig

Doula

Doula Lotte staat je bij in zwanger-
schap en geboorte in Friesland.
Zwangerschapscoach en
zwangerschapsbegeleiding
in Leeuwarden en omstreken.
nbvd.nl

design & realisatie COGA webdesign/ux design