Doula Lotte

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in zwangerschap en geboorte. Rond mijn 10e jaar werden een aantal neefjes en nichtjes geboren. Elke keer kwam ik logeren bij de betreffende oom en tante om te helpen met de verzorging van de baby. In mijn tienerjaren had ik een aantal vaste oppasgezinnen en daarnaast verschillende baantjes: van supermarkt- tot bankmedewerker, van horeca bediening tot huiswerkbegeleiding. Ik houd van aanpakken.

Van onderwijs naar geboortezorg

Ruim 10 jaar werk ik nu in het HBO als onderwijsadviseur. De geboorte van mijn eigen kinderen vond ik heel mooi en bijzonder en tegelijk loodzwaar. Steeds dieper ontstond het gevoel: wat zou ik graag iets doen in de geboortezorg! En dan niet in de medische zorg, maar in de emotionele en ontspannende zorg. En dat is wat ik nu bied: Doula Lotte staat je bij in zwangerschap en geboorte.
doula lotte

Contact

E info@doulalotte.nl
KVK 72927186
Werkgebied: Leeuwarden en < 50km van Leeuwarden
Doula Lotte Friestalig en Engelstalig

Doula

Doula Lotte staat je bij in zwanger-
schap en geboorte in Friesland.
Zwangerschapscoach en
zwangerschapsbegeleiding
in Leeuwarden en omstreken.
nbvd.nl

design & realisatie COGA webdesign/ux design